Succesvol netwerken, hoe creëert u de gunfactor

Netwerken is het offline en online leggen en onderhouden van contacten die u verder kunnen helpen in uw werk, uw carrière. De juiste mensen kennen om klanten te vinden en goed op de hoogte te blijven binnen uw vakgebied. Succesvol netwerken is alleen doeltreffend als u weet wat uw doelen zijn. Het bezoeken van diverse (netwerk)bijeenkomsten kan een begin zijn om uw kennis te vergroten en een netwerk op te bouwen maar het investeren in en onderhouden van nieuwe relaties is van essentieel belang om voor uzelf de gunfactor te kunnen creëren. We leren u graag effectief netwerken, investeren en onderhouden, we kijken branche gerelateerd met u naar uw succesfactoren in combinatie met uw doelen.

Verdere Toelichting

We behandelen daarnaast ook de vaardigheden als empatisch luisteren, sociale vaardigheid, inlevingsvermogen en hoe u zelf advies kunt geven. Deze professionele manier laten we aansluiten op wie u bent als persoon en het imago dat u uit wilt stralen. Het geeft u focus en maakt u gemotiveerder. Hiermee zult u al snel ervaren dat u met uw charme ook uw relaties en klanten aan u bindt!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Training

 

Presentatie

 

Workshop

Training
Voor succesvol netwerken hebben we een training ontwikkeld waarbij er met de deelnemer(s) gericht getraind en geoefend wordt op kennis en vaardigheden. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer(s) en het gewenste doel wordt gekeken naar de groepsgrootte. Een training 1-op-1 of een kleine groepsgrootte levert meer op aangezien de deelnemer daarmee een persoonlijke en effectieve groei doormaakt. Al onze trainingen worden op maat gemaakt, gericht op niveau, gewenste doel, het imago van het bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent.

Presentatie
In een op maat gemaakte presentatie presenteren we het effect van succesvol netwerken in het bedrijfsleven en de branche waarin u werkzaam bent. Er worden diverse vormen visueel zichtbaar gemaakt aan de deelnemers. Onze kennis wordt gedeeld maar in effectiviteit wordt niet persoonlijk getraind en geoefend. Voordeel kan zijn dat u mensen niet direct wilt aanspreken op bijvoorbeeld gebrek aan kennis op dit aspect, de boodschap wordt algemeen gebracht waarmee deelnemers de kans gegeven wordt om het zelf toe passen.

Workshop
In een op maat gemaakte workshop wordt het effect van succesvol netwerken in het bedrijfsleven gepresenteerd door middel van een presentatie en wordt tegelijkertijd de theorie vertaald naar de praktijk door middel van groepsopdrachten. De workshop heeft als voordeel dat het minder tijd in beslag neemt dan een training. De groepsgrootte kan groter zijn waardoor het algemene bereik binnen uw bedrijf of organisatie direct groot is. De persoonlijke effectiviteit is over het algemeen groter dan bij een presentatie en wordt er bij een workshop minder persoonlijke groei ervaren dan in een training.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag staan voor kwaliteit, empatisch luisteren en verbale communicatie ons vak is, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over professioneel netwerken per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"