Make-up advies

Wilt u uw persoonlijke presentatie in de kleuren en kleding die u draagt perfectioneren met de juiste make-up dan leert onze imgaodeskundige u dat graag!

Maakt u zich al heel lang met dezelfde kleuren en op dezelfde manier op? Vraagt u zichzelf wel eens af hoe u zichzelf nog mooier op kunt maken, uw natuurlijke schoonheid kunt bekrachtigen met de juiste make-up? Dan laten we u graag zien u hoe u het mooist uw huid, ogen en lippen kunt verzorgen.

Verdere Toelichting

We kijken samen naar de punten die u het beste kunt benadrukken en welke punten we kunnen camoufleren. We laten u ervaren welke kleuren het beste passen bij uw huid en uw ogen. We laten u zien hoe u de make-up het beste kunt aanbrengen en welke technieken daarbij horen. Tips over een eenvoudig aan te brengen dag make-up of een wat meer opvallende make-up voor een feest of gala, geeft u gerust aan waar uw behoefte ligt.

Alle adviezen leggen we met de gebruikte kleuren en technieken vast in een handig naslagwerk. Hiermee wordt het opmaken van uzelf een heerlijke verrijking van uw persoonlijke presentatie en gaat u altijd op en top verzorgd de deur uit. Een zachte make-up bij uw casual outfit thuis, een passende make-up voor op het werk of een wat zwaardere make-up bij een gala of een feest, we stemmen het advies geheel op u af!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk advies
voor uzelf

 

Persoonlijk advies
in groepsverband

Persoonlijk advies voor uzelf
Even tijd voor uzelf en uw uitstraling dan is een persoonlijk make-up arrangement met onze imagodeskundige inclusief koffie/thee en wat lekkers een succesvol en ontspannend arrangement. Wilt u een leuk cadeau weggeven of gewoon liever een make-up arrangement doen met een familielid, vriend of vriendin, dan is ons duo-arrangement zeer aan te bevelen.

Vindt u het fijner dat onze imagodeskundige naar u thuis of een andere gewenste locatie komt komt dan is dat ook mogelijk! Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies in groepsverband
Bent u met een grotere groep familie, vrienden of vriendinnen en lijkt het u leuk om in groepsdynamiek bij elkaar te zien en te ervaren hoe een professioneel make-up advies werkt dan organiseren we graag een workshop met onze imagodeskundige(n). U kunt daarvoor naar ons toekomen maar we organiseren ook stijlvolle workshops op locatie.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over make-up advies per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"