Pitchen (inclusief film)

Een pitch, ook ‘elevator pitch’ genoemd is een boodschap van ca. 1 minuut waarin u uzelf of uw doel duidelijk onder woorden brengt waarbij de andere partij geïnteresseerd raakt. Het gebeurt steeds vaker dat tijdens netwerk-bijeenkomsten de gebruikelijke voorstelronde wordt vervangen door pitches. Maar het is ook zeer goed mogelijk dat u op straat of in de lift een potentiële klant tegen komt. Pitchen wordt ook steeds meer gebruikt bij het zoeken naar passende functie waarbij het filmpje op linkedIn profiel wordt geplaatst of voor het presenteren van een product of dienst.

Verdere Toelichting

Een goede pitch kunt u alleen maken als u weet wat uw doel is, waar uw kwaliteiten liggen, waar u goed in bent, waarmee dat tot uiting komt, waarom u het graag doet en wat uw ervaring is. Belangrijk is dat u uzelf blijft, vertrouwen uitstraalt en eerlijk bent in datgene wat u zegt.

Een pitch is niet een standaard product, het is net als de mens uniek en met een eigen persoonlijkheid. We maken gezamenlijk een stappenplan, helpen u graag om uw imago en persoonlijkheid optimaal over te brengen voor de camera. We leren u een krachtige pitch opstellen met de bewoording die bij u past, het doel en met het juiste taal- en stemgebruik. We kijken niet alleen naar de inhoud maar ook naar u uw uiterlijke verzorging, kleuren, kleding en houding. Een pitch die eruit springt, bijdraagt in uw gunfactor en u succesvoller maakt in het bedrijfsleven!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Training

 

Presentatie

 

Workshop

Training
Voor pitchen inclusief het opnemen van een filmpje hebben we een training ontwikkeld waarbij er met de deelnemer(s) gericht getraind en geoefend wordt op kennis en vaardigheden. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer(s) en het gewenste doel wordt gekeken naar de groepsgrootte. Een training 1-op-1 of een kleine groepsgrootte levert meer op aangezien de deelnemer daarmee een persoonlijke en effectieve groei doormaakt. Al onze trainingen worden op maat gemaakt, gericht op niveau, gewenste doel, het imago van het bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent.

Presentatie
In een op maat gemaakte presentatie presenteren we het effect van pitchen in het bedrijfsleven en de branche waarin u werkzaam bent. Er worden diverse vormen visueel zichtbaar gemaakt aan de deelnemers. Onze kennis wordt gedeeld maar in effectiviteit wordt niet persoonlijk getraind en geoefend. Voordeel kan zijn dat u mensen niet direct wilt aanspreken op bijvoorbeeld gebrek aan kennis op dit aspect, de boodschap wordt algemeen gebracht waarmee deelnemers de kans gegeven wordt om het zelf toe passen.

Workshop
In een op maat gemaakte workshop wordt het effect van pitchen in het bedrijfsleven gepresenteerd door middel van een presentatie en wordt tegelijkertijd de theorie vertaald naar de praktijk door middel van groepsopdrachten. De workshop heeft als voordeel dat het minder tijd in beslag neemt dan een training. De groepsgrootte kan groter zijn waardoor het algemene bereik binnen uw bedrijf of organisatie direct groot is. De persoonlijke effectiviteit is over het algemeen groter dan bij een presentatie en wordt er bij een workshop minder persoonlijke groei ervaren dan in een training.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag staan voor kwaliteit, empatisch luisteren en verbale communicatie ons vak is, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over pitchen per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"