Personal shopping

Wilt u persoonlijk advies in kleur, kleding en welke stijl het beste aansluit bij wie u bent en wat u wilt uitstralen dan gaat onze imagedeskundige graag met u aan de slag?

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers. We kruipen in uw huid om te ervaren hoe u u voelt wat u uitstraalt en wat u het liefst uit wilt stralen. We schrijven met u mee in uw persoonlijke handboek waarin we de kleurenanalyse en uw kledingstijladvies tot in detail beschrijven. Eerst gaan we u met behulp van een kleurenanalyse laten zien op de pigmenten in uw haar, huid en ogen welke kleuren u het mooist laten stralen. U krijgt de kleuren die u het mooist laten stralen mee in een handig kleurenpasje. Vervolgens gaan we samen kijken naar uw lichaamsvormen, welke kleuren, materialen en dessins u optimaal staan en waarom. We leggen u uitgebreid uit wat pasvormen betekenen op uw specifieke lichaamsvormen, ieder mens is anders, ieder mens is uniek dus ook ieder mens heeft een andere pasvorm waarmee haar lichaamsvormen het mooist tot z’n recht komt.

Verdere Toelichting

Nadat we alle persoonlijke adviezen doorgenomen en opgeschreven hebben in uw persoonlijke handboek gaan we de samen winkelen, waarbij we de theorie uit het handboek omzetten in de praktijk en uzelf al direct zult ervaren waarom we bepaalde kledingstukken, die op het oog heel mooi zijn maar qua pasvorm, materiaal of dessin niet geschikt zijn, laten hangen. We stellen een aantal mooie en passende outfits samen en laten u zien hoe alles samenvalt voor u intrinsiek en voor de mensen om u heen in hoe verbaal en non-verbaal overkomt. Authenticiteit staat bij ons hoog in het vaandel en zult u dan ook zeker gaan ervaren in ons advies. De juiste schoenen, tassen en accessoires maken het helemaal af en mocht u brildragend zijn dan lopen we ook langs de opticien om een passend brilmontuur bij uw nieuwe look te adviseren op basis van een gezichtsanalyse.

Met uw nieuwe outfit gaat u niet alleen helemaal stralend en zelfverzekerd de deur uit, u weet met het advies en handboek naar de toekomst toe zelf ook de juiste kleuren en kledingstukken uit te zoeken!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk advies
voor uzelf

 

Persoonlijk advies
in groepsverband

Persoonlijk advies voor uzelf
Even tijd voor uzelf en uw uitstraling dan is een persoonlijk personal shopping arrangement met onze imagodeskundige inclusief koffie/thee en wat lekkers een succesvol en ontspannend arrangement. Wilt u een leuk cadeau weggeven of gewoon liever een personal shopping arrangement doen met een familielid, vriend of vriendin, dan is ons duo-arrangement zeer aan te bevelen. Vindt u het fijner dat onze imagodeskundige naar u thuis of een andere gewenste locatie komt komt dan is dat ook mogelijk! Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies in groepsverband
Bent u met een grotere groep familie, vrienden of vriendinnen en lijkt het u leuk om in groepsdynamiek bij elkaar te zien en te ervaren hoe personal shopping werkt dan organiseren we graag een workshop met onze imagodeskundige(n). We organiseren ook stijlvolle workshops in de mooiste modehuizen.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over personal shopping per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"