Kleuradvies

Kleuren hebben een belangrijke betekenis, ze zijn een essentieel onderdeel voor uw uitstraling. We willen ons allemaal graag zelfverzekerd voelen en daar kunnen de kleuren van onze kleding ongelooflijk veel in bijdragen. Draagt u de juiste kleuren dan wordt uw persoonlijkheid optimaal versterkt. Elke kleur heeft een eigen indentiteit en matcht juist heel goed of juist veel minder met de pigmenten in onze huid, haar en ogen. In deze pigmenten verschillen we allemaal van elkaar en dat maakt elk mens ook zo mooi en uniek, zeker wanneer we de juiste kleuren op deze pigmenten hebben afgestemd! Kleuren doen veel met ons, veelal onbewust geeft het ons rust of maakt het ons onrustig. De effecten van kleuren laten we u graag zelf ervaren met behulp van de 6 verschillende kleurkragen die we gebruiken bij het persoonlijke advies. Met de juiste kleuren wordt uw natuurlijke teint versterkt, vervagen rimpeltjes, tanden lijken witter, donkere kringen worden lichter en wordt de oogkleur versterkt.

Verdere Toelichting

Uit het advies krijgt u een persoonlijk kaartje waarin uw meest geschikte kleuren exact in kleur zijn weergegeven. Deze kaartjes zijn voor de dames onderverdeeld in de juiste kleuren voor blouses/shirtjes | jasjes/colberts/vesten | broeken, pantalons, rokken, jurken | mantelpakken | sierraden. En voor de heren onderverdeeld in de juiste kleuren voor overhemden/shirtjes | jasjes/colberts/vesten | broeken, pantalons | (maat)pakken | sierraden. Handig om hiermee te gaan winkelen, winkelen gaat veel sneller en nog fijner is dat u efficiënt kunt kopen, makkelijker kunt combineren waardoor miskopen tot het verleden behoren.

Met de juiste kleding in uw passende kleuren komt u het meest optimaal voor de dag!

En omdat we u graag optimaal willen laten stralen geven we naast het kleuradvies aan de dames een extra advies op het gebied van uw haar qua model & kleur, make-up, accessoires en een eventueel briladvies. De heren geven we ook graag wat extra’s met een haar- & eventueel baardadvies, advies in passende accessoires en voor de brildragers een passend bril-advies op basis van een uitgebreide gezichtsanalyse.

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk advies
voor uzelf

 

Persoonlijk advies
in groepsverband

Persoonlijk advies voor uzelf
Even tijd voor uzelf en uw uitstraling dan is een persoonlijk arrangement met onze imagodeskundige inclusief koffie/thee en wat lekkers een succesvol en ontspannend arrangement. Wilt u een leuk cadeau weggeven of gewoon liever een kleuranalyse doen met een familielid, vriend of vriendin, dan is ons duo-arrangement zeer aan te bevelen. Onze imagodeskundige zorgt voor een gemoedelijk en kundig advies, waarmee u ook nog makkelijk samen kunt gaan winkelen. Vindt u het fijner dat onze imagodeskundige naar u thuis of een andere gewenste locatie komt komt dan is dat ook mogelijk! Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies in groepsverband
Bent u met een grotere groep familie, vrienden of vriendinnen en lijkt het u leuk om in groepsdynamiek bij elkaar te zien en te ervaren hoe een kleurenanalyse werkt dan organiseren we graag een workshop met onze imagodeskundige(n). U kunt daarvoor naar ons toekomen maar we organiseren ook stijlvolle workshops op locatie.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over kleuradvies per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"