Solliciteren (met pitch)

Bent u werkzaam in een functie waarbij u boventallig wordt door een reorganisatie of fusie? Kunt u gebruik maken van ontslag met begeleiding naar nieuw werk dan bieden wij u de mogelijkheid om volledig sollicatieproof de toekomst in te kunnen gaan.

We maken u wegwijs in de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt die de afgelopen jaren behoorlijk in beweging is; jobmarketing, netwerken, social media en hoe u passende vacatures kunt vinden. We helpen u uw Curriculum Vitae doeltreffend en overzichtelijk maken, hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Handvaten te geven voor een sollicitatiebrief en bereiden u voor op het sollicitatiegesprek anno 2018.

Verdere Toelichting

We ontdekken uw talenten, brengen deze gezamenlijk met uw wensen in kaart. Hiermee kunt u de focus leggen om te solliciteren en leggen we de basis voor het pitch filmpje dat we met u maken. Omdat u zichzelf weer optimaal wil gaan presenteren op bijeenkomsten, voor het maken van het pitch filmpje en bij een sollicitatiegesprek werken we ook aan uw imago en eerste indruk. Advies in uitstraling, non-verbale en verbale communicatie. Daarbij behandelen we ook etiquette en omgangsvormen, waarmee u zeker uw nieuwe werkgever tegemoet durft te treden.

We bieden u de specifieke persoonlijk aandacht die u nodig heeft om van uw sollicitaties een succes te maken!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Training

 

Presentatie

 

Workshop

Training
Voor effectief solliciteren met pitch hebben we een training ontwikkeld waarbij er met de deelnemer(s) gericht getraind en geoefend wordt op kennis en vaardigheden. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer(s) en het gewenste doel wordt gekeken naar de groepsgrootte. Een training 1-op-1 of een kleine groepsgrootte levert meer op aangezien de deelnemer daarmee een persoonlijke en effectieve groei doormaakt. Al onze trainingen worden op maat gemaakt, gericht op niveau en gewenste doel.

Presentatie
In een op maat gemaakte presentatie presenteren we het effect van solliciteren met pitch in het bedrijfsleven. Er worden diverse vormen visueel zichtbaar gemaakt aan de deelnemers. Onze kennis wordt gedeeld maar in effectiviteit wordt niet persoonlijk getraind en geoefend. Voordeel kan zijn dat u mensen niet direct wilt aanspreken op bijvoorbeeld gebrek aan kennis op dit aspect, de boodschap wordt algemeen gebracht waarmee deelnemers de kans gegeven wordt om het zelf toe passen.

Workshop
In een op maat gemaakte workshop wordt het effect van solliciteren met pitch in het bedrijfsleven gepresenteerd door middel van een presentatie en wordt tegelijkertijd de theorie vertaald naar de praktijk door middel van groepsopdrachten. De workshop heeft als voordeel dat het minder tijd in beslag neemt dan een training. De groepsgrootte kan groter zijn waardoor het algemene bereik binnen uw bedrijf of organisatie direct groot is. De persoonlijke effectiviteit is over het algemeen groter dan bij een presentatie en wordt er bij een workshop minder persoonlijke groei ervaren dan in een training.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag staan voor kwaliteit, empatisch luisteren en verbale communicatie ons vak is, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over solliciteren met pitch per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"