Zakelijk kledingstijl advies

Het kopen van de juiste zakelijke kleding waarmee u uw gewenste zakelijke imago versterkt, met ons kledingstijl advies helpen we u niet alleen met de juiste pasvorm op uw lichaamsvormen maar ook met uw uitstraling in combinatie met uw haarstijl, (baard), gezichtsvorm, halslijn en eventuele bril. Kleding heeft een belangrijke betekenis bij het optimaal overbrengen van uw zakelijke boodschap. Er zijn niet voor niets dresscodes in het leven geroepen. Echter blijken de dresscodes ook in het bedrijfsleven nog behoorlijk vrij te worden geïnterpreteerd of kledingstukken door onvoldoende kennis niet op de juiste manier gedragen.

Gepaste kleding dragen met de juiste maatvoering draagt in het bedrijfsleven voor een heel groot deel bij aan de gunfactor van uw relaties. Afstemmen op de klant waarmee u in contact komt blijkt in de praktijk vaak lastiger dan in eerste instantie gedacht. Bij de heren krijgt niet elke klant een optimaal gevoel bij een adviseur in een net pak maar ook kan in veel gevallen de spijkerbroek met een colbert leiden tot ruis bij de klant. Bij de dames kan de zakelijke boodschap niet altijd even goed overkomen wanneer we in een strak mantelpak voor de dag komen maar ook kan een prachtig mouwloos jurkje net de plank mis slaan bij uw relatie. Dit terwijl u van te voren nog wel zo goed had nagedacht over wat u aantrok. Alleen al een blouse of overhemd kunt u op veel verschillende manieren dragen en zegt veel in de non-verbale communicatie die u daarmee uitstraalt, we leggen u precies uit waardoor dat komt en hoe het anders kan.

Verdere Toelichting

We kijken in ons advies gezamenlijk naar uw persoonlijke stijl, naar uw beroep, de klanten waarmee u zoal in verbinding staat en schrijven daarvoor een advies op maat met alle soorten zakelijk te dragen kledingstukken. We laten daarbij uw mooiste lichaamsvormen optimaal tot haar recht komen en weten de punten waarmee we misschien wat minder blij zijn te verhullen. U krijgt uitleg over de maatvoering, over welke materialen voor u geschikt zijn, de stoffen en haar effect op uw lichaamsvormen en ook is het belangrijk om te weten welke prints u juist wel goed kunt dragen of juist moet vermijden en waarom. We laten u verschillen zien waarbij u een heel helder beeld krijgt van de non-verbale communicatie die u met uw kleding uitstraalt en hoe u uw kleding optimaal kunt dragen in het bedrijfsleven. Alle persoonlijke adviezen schrijven we per kledingstuk voor u uit in uw eigen handboek. Met dit advies komt u zakelijk altijd optimaal en zeker voor de dag!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Training

 

Presentatie

 

Workshop

Training
Voor zakelijke kledingstijl geven we een uitgebreid persoonlijk advies, alle adviezen worden vastgelegd in uw persoonlijk kledingstijl handboek. Een zakelijk advies 1-op-1 of in een duo-arrangement heeft meer effect dan in een presentatie of workshop aangezien u een persoonlijk advies krijgt, gericht op wie u bent, perfect afgestemd op uw lichaamsvormen, uw functie en de branche waarin u werkzaam bent.

Presentatie
In een op maat gemaakte presentatie presenteren we het effect van zakelijk kleden in het bedrijfsleven en de branche waarin u werkzaam bent. Er worden diverse zakelijke adviezen en richtlijnen gegeven en visueel zichtbaar gemaakt. Onze kennis wordt gedeeld maar in effectiviteit wordt er niet een persoonlijk advies gegeven. Voordeel kan zijn dat u mensen niet direct wilt aanspreken op bijvoorbeeld gebrek aan kennis op dit aspect, de boodschap wordt algemeen gebracht waarmee deelnemers de kans gegeven wordt om het zelf toe passen. Ook kan het een aanleiding zijn om naar de toekomst zakelijke kledingrichtlijnen op te stellen voor uw bedrijf of organisatie. Het opstellen van zakelijke kledingrichtlijnen blijkt zeer effectief; het alleen benoemen van zakelijk netjes wordt in veel gevallen te vrij geinterpreteerd waardoor er ‘ruis’ ontstaat en er bij het bedrijf een andere imago ontstaat dan gewenst in de uitstraling naar de relaties. Met ons handboek ‘zakelijk kleden bij (naam van uw bedrijf of organsatie)’ geven wij u bij alle, zakelijk te dragen kledingstukken aan wat de vereisten zijn, dit aansluitend op het imago dat u uit wilt stralen. Vaak geven werkgevers of organisaties deze richtlijnen mee bij het ondertekenen van een arbeids- of samenwerkingscontract en heeft het een prettige werksfeer en een goed imago tot gevolg.

Workshop
In een op maat gemaakte workshop wordt het effect van zakelijk kleden in het bedrijfsleven en binnen uw branche gepresenteerd door middel van een presentatie, tegelijkertijd wordt de theorie vertaald naar de praktijk door middel van een beknopt zakelijk kledingstijl advies per persoon, afgestemd op uw lichaamsvormen. Deze adviezen worden vastgelegd, niet in een persoonlijk handboek maar meer puntsgewijs. De workshop heeft als voordeel dat het minder tijd in beslag neemt dan een training. De groepsgrootte kan groter zijn waardoor het algemene bereik binnen uw bedrijf of organisatie direct groot is.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag staan voor kwaliteit, empatisch luisteren en verbale communicatie ons vak is, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over zakelijke kledingstijl advies per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"