Presenteren op een date

Spannend een date! Een blind-date of niet, uw eerste persoonlijke ontmoeting met iemand is altijd spannend, zeker als het om uw eigen presentatie en gevoelens gaat.

Hoe komt u op een ander over? Ben u zich bewust van uw imago, het beeld dat andere mensen van u hebben. Vaak wordt over die vraag lang nagedacht of verschijnt er een vragende blik op het gezicht. Die lichaamstaal geeft een eerlijk antwoord, veel mensen zijn zich weinig bewust van hun eigen imago, hoe ze zichzelf presenteren. Imago is een combinatie van wel meer dan 100 menselijke aspecten die we gecategoriseerd hebben in drie hoofdzaken; uiterlijke presentatie, non-verbale en verbale communicatie.

Verdere Toelichting

Om uzelf optimaal over te brengen, passend bij wie u bent, is het bewust zijn van uw eigen imago een essentieel aspect. Door de jaren heen vertonen we allemaal geconditioneerd gedrag, oorspronkelijk gebaseerd op lichamelijke reacties. Mentale- en gedragsbeinvloeding door inprogrammering. Deze inprogrammering zorgt ervoor dat, wanneer we iemand zien en alle eigenschappen die we waarnemen voldoen aan wat we verwachten, het beeld wordt versterkt. Maar wanneer er een of meerdere eigenschappen zijn die het beeld niet versterkt dan gaan we al snel negeren, de prikkel leidt tot frequentieverandering in de uitvoering van een bepaald gedrag bij de andere persoon.

Bij imagobewustwording gaan we door middel van een reeks vragen en handelingen ontdekken welk imago u uitstraalt. We kijken naar u als mens en wat u graag uit wilt stralen, welk imago bij u en uw omgeving past, op welke eigenschappen u daarin al zo overkomt en aan welke eigenschappen we kunnen werken om uw gewenste imago te bereiken. We maken de essentiële aspecten duidelijk zichtbaar en geven de handvaten hoe u deze bij u zelf kunt toepassen. Bewustwording van het imago en intrinsieke motivatie om aan uzelf te werken. We maken uw presentatie leuker en uitdagender voor u en uw date, u zult zelfverzekerdheid ervaren waarmee u op een date graag gezien en gehoord wordt!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk advies
voor uzelf

 

Persoonlijk advies
in groepsverband

Persoonlijk advies voor uzelf
Even tijd voor uw eigen presentatie en uitstraling op een date dan is een persoonlijk advies van onze imagodeskundige inclusief koffie/thee erg leerzaam en succesvol. Ze zorgt voor een gemoedelijk en kundig advies, waarbij u zich snel op uw gemak voelt en geen vraag teveel is.

Wilt u juist iemand anders helpen omdat u hem of haar weer een leuke partner gunt maar zelf nog twijfelt over zijn of haar presentatie, u kunt dit advies ook cadeau geven. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies in groepsverband
Bent u met een grotere groep familie, vrienden of vriendinnen en lijkt het u leuk om in groepsdynamiek bij elkaar te zien en te ervaren hoe ons advies over presenteren op date werkt dan organiseren we graag een workshop met onze imagodeskundige(n). U kunt daarvoor naar ons toekomen maar we organiseren ook stijlvolle workshops op locatie.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over presenteren op een date per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"