Metamorfose

Wilt u uzelf laten stralen als nooit tevoren? Bent u qua uitstraling toe aan iets anders maar weet u zelf niet hoe u het moet aanpakken? Dan is een metamorfose een unieke gelegenheid om met onze imagedeskundige uw huidige look onder de loep te nemen, te kijken wat bij u past en nog veel belangrijker hoe uw nieuwe look helemaal aansluit op uw karakter!

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers. We kruipen in uw huid om te ervaren hoe u u voelt wat u uitstraalt en wat u het liefst uit wilt stralen. We schrijven met u mee in uw persoonlijke handboek waarin we de kleurenanalyse en uw kledingstijladvies tot in detail beschrijven. Eerst gaan we u met behulp van een kleurenanalyse laten zien op de pigmenten in uw haar, huid en ogen welke kleuren u het mooist laten stralen. Vervolgens gaan we samen kijken naar uw lichaamsvormen, welke kleuren, materialen en dessins u optimaal staan en waarom. We leggen u uitgebreid uit wat pasvormen betekenen op uw specifieke lichaamsvormen, ieder mens is anders, ieder mens is uniek dus ook ieder mens heeft een andere pasvorm waarmee haar lichaamsvormen het mooist tot z’n recht komt.

Verdere Toelichting

Nadat we alle persoonlijke adviezen doorgenomen en opgeschreven hebben in uw persoonlijke handboek gaan we de samen naar de kapper, waar u met het juiste model en kleur uw nieuwe look al zult ervaren. Dan gaan we winkelen, waarbij we de theorie uit het handboek omzetten in de praktijk en uzelf al direct zult ervaren waarom we bepaalde kledingstukken, die op het oog heel mooi zijn maar qua pasvorm, materiaal of dessin niet geschikt zijn, laten hangen. We stellen een aantal mooie en passende outfits samen en laten u zien hoe alles samenvalt voor u intrinsiek en voor de mensen om u heen in hoe verbaal en non-verbaal overkomt. Authenticiteit staat bij ons hoog in het vaandel en zult u dan ook zeker gaan ervaren in ons advies. De juiste schoenen, tassen en accessoires maken het helemaal af en mocht u brildragend zijn dan lopen we ook langs de opticien om een passend brilmontuur bij uw nieuwe look te adviseren op basis van een gezichtsanalyse.

Met uw nieuwe look gaat u niet alleen helemaal stralend en zelfverzekerd de deur uit, u weet met het advies en handboek naar de toekomst uw nieuwe look zelf vast te houden en qua kleur en kleding uit te zoeken! Met dit advies kunt u veel gemakkelijker kleding kopen, horen miskopen tot het verleden en komt u ook in de toekomst altijd optimaal en zeker voor de dag!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk advies
voor uzelf

Persoonlijk advies voor uzelf
Even tijd voor uzelf en uw uitstraling dan is een persoonlijk metamorfose arrangement met onze imagodeskundige inclusief koffie/thee en wat lekkers een succesvol en ontspannend arrangement. Wilt u een leuk cadeau weggeven of gewoon liever een metamorfose doen met een familielid, vriend of vriendin, dan is ons duo-arrangement zeer aan te bevelen. Vindt u het fijner dat onze imagodeskundige naar u thuis of een andere gewenste locatie komt komt dan is dat ook mogelijk! Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over metamorfose per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"