Pitch filmpje voor sollicitatie

Een pitch, ook ‘elevator pitch’ genoemd is een boodschap van ca. 1 minuut waarin u uzelf duidelijk onder woorden brengt waarbij de andere partij geïnteresseerd raakt. Het gebeurt steeds vaker dat tijdens netwerk-bijeenkomsten de gebruikelijke voorstelronde wordt vervangen door pitches. Maar een pitch filmpje wordt ook steeds meer gebruikt bij het zoeken naar een passende functie of bij het solliciteren op een bepaalde functie. Steeds meer bedrijven vragen om een persoonlijke pitch filmpje toe te sturen.

Een goede pitch kunt u alleen maken als u weet wat uw doel is, waar uw kwaliteiten liggen, waar u goed in bent, waarmee dat tot uiting komt, waarom u het graag doet en wat uw ervaring is. Belangrijk is dat u uzelf blijft, vertrouwen uitstraalt en eerlijk bent in datgene wat u zegt.

Verdere Toelichting

Een pitch is niet een standaard product, het is net als de mens uniek en met een eigen persoonlijkheid. We maken gezamenlijk een stappenplan, helpen u graag om uw imago en persoonlijkheid optimaal over te brengen voor de camera. We leren u een krachtige pitch opstellen met de bewoording die bij u past, het doel en met het juiste taal- en stemgebruik. We kijken niet alleen naar de inhoud maar ook naar u uw uiterlijke verzorging, kleuren, kleding en houding. Een pitch die eruit springt, bijdraagt in uw gunfactor en u succesvoller maakt in het bedrijfsleven!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk pitch filmpje

Persoonlijk pitch filmpje
Voor solliciteren met een pitch filmpje hebben we een persoonlijk arrangement ontwikkeld waarin we u gericht trainen en er een professioneel filmpje opgenomen wordt. Op maat gemaakt, gericht op niveau, gewenste doel, geschikte functie(s) en de branche waarin u werkzaam wilt zijn.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over pitchen voor een sollicitatie per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"