Zakelijk kleuradvies

Kleuren hebben een belangrijke betekenis in het bedrijfsleven. Elke kleur heeft een eigen indentiteit en daarom wordt bij het uitstralen van een bepaald imago hier veel aandacht aan besteed. Wat wilt u uitstralen, een veel gebruikte kleur is bijvoorbeeld blauw en staat voor betrouwbaar, integer, loyaal. Kleuren hebben ook een belangrijke betekenis in het dragen van kleding bij het optimaal overbrengen van uw zakelijke boodschap. Kleuren kunnen uw boodschap juist versterken of de aandacht afleiden. Het dragen van de juiste kleuren kan optimaal worden afgestemd op pigmenten in uw haar, uw huid en de kleur van uw ogen. In deze pigmenten verschillen we allemaal van elkaar en dat maakt elk mens ook zo mooi en uniek, zeker wanneer we de juiste kleuren op deze pigmenten hebben afgestemd! Kleuren doen veel met ons, veelal onbewust geeft het ons rust of maakt het ons onrustig.

Verdere Toelichting

De effecten van kleuren laten we u graag zelf ervaren met behulp van de 6 verschillende kleurkragen die we gebruiken bij het persoonlijke advies. Met de juiste kleuren wordt uw natuurlijke teint versterkt, vervagen rimpeltjes, tanken lijken witter, donkere kringen worden lichter en wordt de oogkleur versterkt waardoor de aandacht júist naar het gezicht wordt getrokken. In het bedrijfsleven van wezenlijk belang. Er zakelijk conform de branche gerelateerde dresscode uitzien geeft een gunfactor verhogend effect en met de juiste kleuren straalt u uw gewenste imago op de meest perfecte manier uit.

Uit het advies krijgt u een persoonlijk kaartje waarin uw meest geschikte kleuren exact in kleur zijn weergegeven. Deze kaartjes zijn voor de dames onderverdeeld in de juiste kleuren voor blouses/shirtjes | jasjes/colberts/vesten | broeken, pantalons, rokken, jurken | mantelpakken | sierraden. En voor de heren onderverdeeld in de juiste kleuren voor overhemden/shirtjes | jasjes/colberts/vesten | broeken, pantalons | (maat)pakken | sierraden. Handig om hiermee de gaan winkelen, winkelen gaat veel sneller en nog fijner is dat u efficiënt kunt kopen, makkelijker zakelijk kunt combineren waardoor miskopen ook tot het verleden behoren.

Met de juiste kleding in uw passende kleur komt u het meest optimaal voor de dag in het bedrijfsleven!

En omdat we uw gewenste imago graag in alles willen versterken geven we naast het kleuradvies extra advies op het gebied van uw haar qua model en kleur, voor de heren daarbij ook een baardadvies, advies in passende accessoires en voor de brildragers een passend bril-advies op basis van een uitgebreide gezichtsanalyse.

Wat bieden wij in deze richting?

 

Training

 

Presentatie

 

Workshop

Training
Door u persoonlijk te laten ervaren wat kleuren doen op de pigmenten in uw huid, haar en ogen en daarmee met uw uitstraling op uzelf en uw relaties, dragen wij graag bij aan uw gunfactor! U krijgt uitgebreid advies en uitleg over kleuren en hoe u deze het beste kunt toepassen op al uw zakelijk te dragen kleding. U ontvangt een persoonlijk kleurenkaartje, exact met de kleuren die u laten stralen. Een zakelijk advies 1-op-1 of in een duo-arrangement heeft meer effect dan met een presentatie of workshop aangezien u een persoonlijk advies krijgt, gericht op wie u bent maar ook gericht op uw lichaamsvormen, waar we met kleur de aandacht op willen richten of juist willen afleiden.

Presentatie
In een op maat gemaakte presentatie presenteren we het effect van kleuren dragen in het bedrijfsleven en de branche waarin u werkzaam bent. Het effect van kleuren en prints wordt door middel van foto’s en een kleurenanalyse bij een deelnemer uit het publiek visueel zichtbaar gemaakt op verschillende pigmenten in haar, huid en ogen. Onze kennis wordt gedeeld maar in effectiviteit wordt er niet een persoonlijk advies gegeven. Voordeel kan zijn dat u mensen niet direct wilt aanspreken op bijvoorbeeld gebrek aan kennis op dit aspect, de boodschap wordt algemeen gebracht waarmee deelnemers de kans gegeven wordt om er zelf meer aandacht aan te gaan besteden.

Workshop
In een op maat gemaakte workshop wordt het effect van kleuren dragen in het bedrijfsleven en de branche waarin uw werkzaam bent gepresenteerd door middel van een presentatie, tegelijkertijd wordt de theorie vertaald naar de praktijk door middel van een kleuradvies per persoon, afgestemd op uw pigmenten in uw huid, haar en ogen. U ontvangt een persoonlijk kleurenkaartje, exact met de kleuren die u laten stralen. De groepsgrootte kan groter zijn waardoor het algemene bereik binnen uw bedrijf of organisatie direct groot is.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag staan voor kwaliteit, empatisch luisteren en verbale communicatie ons vak is, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over zakelijk kleuradvies per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"