Kledingstijladvies

Het kopen van de juiste kleding waarmee u uw gewenste uitstraling versterkt, met ons kledingstijladvies helpen we u met de juiste pasvorm op uw lichaamsvormen. We geven uitleg over kleuren en dessins en het effect ervan op uw figuur. Ook kijken we naar uw stijl qua haarstijl, (baard), gezichtsvorm, halslijn en eventuele bril. We leggen u uit wat u met uw huidige kledingstijl uitstraal en hoe u er bijvoorbeeld zachter juist of pittiger uit kunt zien met ons advies. Kleding heeft qua pasvorm en kleur een belangrijke betekenis in hoe u non-verbaal communiceert, in hoe uw boodschap overkomt. Veel mensen zijn snel geneigd om (te) ruime kleding of juist zwarte kleding te kopen om te verhullen of er slanker uit te zien, we laten u graag zien dat dat niet nodig is, dat u het gewenste effect ook kunt behalen met kleur en pasvorm.

Verdere Toelichting

We kijken in ons advies gezamenlijk naar uw persoonlijke stijl, eventueel naar uw beroep, de mensen waarmee u zoal in verbinding staat en schrijven daarvoor een advies op maat met alle soorten te dragen kledingstukken. We laten daarbij uw mooiste lichaamsvormen optimaal tot haar recht komen en weten de punten waarmee we misschien wat minder blij zijn te verhullen. U krijgt uitleg over de maatvoering, over welke materialen voor u geschikt zijn, de stoffen en haar effect op uw lichaamsvormen en ook is het belangrijk om te weten welke prints u juist wel goed kunt dragen of juist moet vermijden en waarom. We laten u verschillen zien waarbij u een heel helder beeld krijgt van de non-verbale communicatie die u met uw kleding uitstraalt en hoe u uw kleding optimaal kunt dragen. Alle persoonlijke adviezen schrijven we per kledingstuk voor u uit in uw eigen handboek. Met dit advies kunt u veel gemakkelijker kleding kopen, horen miskopen tot het verleden en komt u altijd optimaal en zeker voor de dag!

Wat bieden wij in deze richting?

 

Persoonlijk advies
voor uzelf

 

Persoonlijk advies
in groepsverband

Persoonlijk advies voor uzelf
Even tijd voor uzelf en uw uitstraling dan is een persoonlijk arrangement met onze imagodeskundige inclusief koffie/thee en wat lekkers een succesvol en ontspannend arrangement. Wilt u een leuk cadeau weggeven of gewoon liever een kledingstijladvies doen met een familielid, vriend of vriendin, dan is ons duo-arrangement zeer aan te bevelen. Onze imagodeskundige zorgt voor een gemoedelijk en kundig advies, waarmee u ook nog makkelijk samen kunt gaan winkelen.

Vindt u het fijner dat onze imagodeskundige naar u thuis of een andere gewenste locatie komt komt dan is dat ook mogelijk! Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies in groepsverband
Bent u met een grotere groep familie, vrienden of vriendinnen en lijkt het u leuk om in groepsdynamiek bij elkaar te zien en te ervaren hoe een kledingstijladvies werkt dan organiseren we graag een workshop met onze imagodeskundige(n). U kunt daarvoor naar ons toekomen maar we organiseren ook stijlvolle workshops op locatie.

Wilt u meer informatie?

Omdat we graag advies op maat geven, staan we u het liefst persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 10 56 81 71. Vindt u het in eerste instantie fijner om uw vragen over kledingstijladvies per mail aan ons te stellen dan zien wij deze graag via het informatieformulier tegemoet. U kunt binnen een dag een reactie van ons verwachten.

"