Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn kenmerkend voor de aanpak voor uw Event door Jellie Mulder

Mijn Missie

Just by JELLIE MULDER produceert hedendaagse evenementen, exclusieve partijen effectieve campagnes en bijeenkomsten op maat voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Het merk staat bekend om haar buitengewone kwaliteit met altijd een puur en onderscheidend karakter, hoe klein of groot de productie ook is.

Over Jellie Mulder

Jellie begon haar carrière succesvol met de start van een eigen bedrijf in de nichemarkt, de makelaardij in Lemsteraken. Met haar puurheid, creativiteit in combinatie met haar sterke commerciële visie wist ze in korte tijd de meest effectieve campagnes en evenementen op te zetten waarmee ze deze markt volledig veroverde. Jellie leeft haar leven niet in de gebaande paden, ze durft anders te denken en anders te doen, alles weloverwogen en goed onderbouwd. Dat maakt haar krachtig en energiek en haar werk zo speciaal en kenmerkend. In elke productie voel je haar energie en vind je haar puurheid en onderscheidenheid terug. Jellie legt haar kenmerkende persoonlijke gevoel in ieder project dat ze aanvaardt en dat is al jarenlang succesvol gebleken.

team

Jellie Mulder

Director

Creator Jellie Mulder startte in 2007 haar eigen buro en sindsdien heeft zij landelijk een indrukwekkend portfolio opgebouwd van particuliere, zakelijke en commerciële projecten. Een consequent samengaan van de wens en doel van de klant met de creativiteit, vakmanschap en verfijnd oog voor kwaliteit definieert het werk van Jellie Mulder.

"